dimarts, 7 de maig del 2013

9 DE MAIG VAGA GENERAL D'EDUCACIÓ


Aquest dijous 9 de maig s’ha convocat des de sindicats de professorat i d’alumnes, tant estatals com catalans, una vaga de tots els àmbits educatius: des d’escola bressol fins a universitat, passant pels ensenyaments de Preescolar, Primària, ESO, Post-obligatoris (Batxillerats, FP, Cicles formatius, etc.), escoles d’adults, escoles d’idiomes, etc  
El motiu de la vaga és contra l’avantprojecte de llei d’educació conegut com a LOMCE i contra les polítiques austeritat que estan escanyant el sistema educatiu.
La FaPaC dóna suport a aquesta vaga, la qual, compta tambè a Catalunya amb el suport del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE)

La federació en dóna suport perquè compartim plenament els motius. Aquests són ben legítims, raonables i més necessaris que mai per tota la comunitat educativa. En primer lloc, la retirada del projecte de la LOMCE i, en segon lloc, l’exigència d’un canvi en les polítiques d’austeritat compulsiva que s’han aplicat en l’educació i en tots els serveis públics  durant els darrers anys.

http://www.fapac.cat/2013/05/convocat%C3%B2ria-de-vaga-estatal-deducaci%C3%B3-dijous-9-de-maig